I-Calling
The solution creators

Customer Relationship Management

Ons team heeft van diverse Customer Relationship Management projecten een efficiënte salesmachine gemaakt. Enkele grote maar ook diverse compacte uitdagingen hebben wij met trots begeleid naar een succesformule met een blijvend rendement. Wij werken dagelijks met Salesforce en een custom made Vtiger CRM en diverse andere pakketten van onze klanten.

Dia4   i-calling allinonesoftware logo

Het verzamelen van informatie en het verrijken van klantenbestanden is vaak een onderdeel, waarbij de winstkansen slechts gedeeltelijk worden benut. Het interpreteren van deze data en die om te zetten in een winstkans is onze toegevoegde waarde. Uw klantenbestand is waardevol, maar om dit ook zo te houden, dient deze regelmatig te worden verrijkt. Hierbij zorgen wij ervoor dat uw klantenbestand volledig AVG proof is.

Wij kunnen in elke verkooporganisatie een strategie introduceren die gegarandeerd een verhoging van de verkoopresultaten laat zien. Maakt u al gebruik van een CRM pakket en wilt u zich graag objectief laten voorlichten over de mogelijkheden hiervan, of wilt u gebruik maken van een nieuwe CRM toepassing en deze uitgebreid op gebruikersgemak een langdurige periode uitproberen, dan willen wij u daar zeker mee van dienst zijn.

CHECKLIST:
– Wij hebben een klantenbestand en willen hier graag meer rendement uit halen
– Wij zijn ons aan het oriënteren, maar willen graag een CRM op proef uitproberen
– Wij willen onze buitendienstorganisatie, efficiënter laten functioneren
– Wij zien graag hoe een goed CRM de effectiviteit van  telemarketing verhoogd
– Wij willen graag praktijk voorbeelden ontvangen, over het inrichten van een CRM
– Wij gebruiken CRM software en willen graag tips ontvangen van een specialist

Ja, wij hebben 1 of meerdere onderwerpen met een ja beantwoord en ontvang  graag een gratis brochure met tips en richtlijnen en een uitgewerkte praktijkcase voor een succesvol  CRM traject.

Let op! Wij hebben een samenwerking met AllinOneSoftware en wij mogen u de uitgebreide CRM versie van Vtiger aanbieden om deze op proef te gaan gebruiken, waarbij alle kosten voor rekening van i-Calling komen.